Bent, de grote winnaar van het Archipel Rekendictee 2019

Bent is de grote winnaar van het Archipel Rekendictee 2019.

Hij versloeg de 48  beste leerlingen van alle archipelscholen.

Iedereen is super trots, we hebben zelfs de pzc gehaald.

 

Klik hier voor de link —–>  Artikel PZC.

Bent Geurts is de beste rekenaar van Walcheren

VLISSINGEN – Bent Geurts van de basisschool Tweemaster-Kameleon in Souburg is de beste rekenaar van Walcheren. De Middelburgse leerling uit groep 6 won vandaag met ruime voorsprong het Archipel Rekendictee 2019.

In totaal namen 48 leerlingen uit de groepen 5 en 6 van twaalf verschillende basisscholen deel aan de finale van het rekenspel. De wisselbeker voor het beste groepsresultaat ging naar de Theo Thijssenschool uit Vlissingen. Een jaar geleden won de ABS uit Middelburg die beker.