1 Created with Sketch.

Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen talenten en verdient gelijke kansen om die te ontplooien. Op Archipel Scholen doet het hiervoor de benodigde kennis en vaardigheden op en leert het over zichzelf in relatie tot de wereld om zich heen. Zo kan het later met de beste bagage meedoen in de maatschappij. Alle kinderen verdienen goed onderwijs, nu en in de toekomst.

 

Het is de taak van de scholen om leerlingen te helpen zich optimaal te ontwikkelen. Dat vraagt om goede medewerkers die dag in dag uit met passie onderwijs verzorgen en die zichzelf continu blijven ontwikkelen.

Dat vraagt om bevlogen medewerkers: schooldirecteuren die met hun schoolteams en ouders het onderwijs naar hun eigen visie kunnen organiseren.

En het vraagt om scholen en schoolbesturen die samenwerken met al die partijen die rondom het kind staan. Want samen kom je verder.

Archipel Scholen streeft met haar scholen naar het beste onderwijs. Iedere dag weer zetten alle medewerkers zich in om dit te faciliteren. Dat is hun opdracht. Zij leren van elkaar en blijven innoveren.