1 Created with Sketch.

Nieuwe huisvesting

Onze nieuwe school komt eraan! Een gebouw dat past bij onze manier van onderwijs: modern, open en samen! Op de Jan de Priesterstraat 4 openen als alles goed gaat januari 2023 de deuren van ons nieuwe schoolgebouw. Wij kunnen niet wachten!

Op onze nieuwe locatie zullen de beide onderwijslocaties en de opvang worden samengevoegd. Zo zijn we echt het IKC dat we willen zijn. Onze school wordt van alle gemakken voorzien!

Tot de opening van de nieuwe locatie maken we gebruik van de tijdelijke huisvesting in de Roerstraat.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de bouw? Volg ons op Facebook.

Hieronder volgen enkele impressies van de nieuwe school. Let op: In grote lijnen is dit hoe het eruit komt te zien, maar wat betreft details en kleurstelling kan dit zeker nog veranderen.
U ziet rondom het gebouw een galerij. Waar je nu eerst de school binnen gaat en daarna naar je lokaal, ga je nu direct van buiten naar je lokaal. Dit is om twee redenen: ten eerste willen wij buiten veel meer betrekken bij ons onderwijs. Met de galerij sta je in een paar passen buiten je lokaal en kun je daar leeractiviteiten gaan uitvoeren en in beweging komen.

De tweede reden is dat wij rust willen creëren op
de leerpleinen, zodat kinderen daar rustig kunnen leren, ontdekken en werken. Dus zo weinig mogelijk verkeer in de school.
We gaan ‘van buiten naar binnen’ in plaats van andersom!