1 Created with Sketch.

Overblijven kan op beide locaties. Dit wordt georganiseerd door de stichting K.O.W.

Op het laatste moment toch naar de Boterhammenbrigade?

Dat kan! In verband met een goede verhouding tussen de medewerkers van de Boterhammenbrigade en het aantal kinderen verzoeken wij u om uiterlijk op de dag zelf tot 10.00 uur uw kind(eren) aan- of af te melden voor de Boterhammenbrigade. Dit kunt u gemakkelijk via uw persoonlijke ouder-/gezinspagina regelen. In noodgevallen kan er nog aan- of afgemeld worden tot 12.00 uur door telefonisch contact op te nemen met het administratiekantoor: 085 – 27 34 910.

Inschrijven voor de Boterhammenbrigade?

Inschrijven is mogelijk via www.boterhammenbrigade.nl door een Overeenkomst Boterhammenbrigade / Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet te downloaden, in te vullen en te e-mailen naar murlen@murlendienstverlening.com. U kunt het ook opsturen naar: de Boterhammenbrigade (Murlen), Postbus 111, 4920 AC Made. Ook kunt u een aanvraagformulier aanvragen via telefoonnummer 085 – 27 34 910.

Vragen?

U kunt uw vragen zeven dagen per week stellen van 08.00 uur tot 22.00 uur. Bel met het administratiekantoor van de Boterhammenbrigade: 085 – 27 34 910.

De Boterhammenbrigade: eet je ook mee?

De Boterhammenbrigade van Kinderopvang Walcheren (KOW) zorgt voor een professionele opvang van uw kind tussen de middag op school. Omdat KOW verspreid over Walcheren diverse locaties heeft, kunnen wij altijd zorgen voor een medewerker, zelfs op het laatste moment. De vrijwilligers van de Boterhammenbrigade worden waar nodig ondersteund door pedagogisch medewerkers. We hanteren huisregels die helderheid bieden aan de kinderen. Op die manier is de Boterhammenbrigade een plaats waar elk kind kan ontspannen.

Hoe werkt de Boterhammenbrigade?

De medewerker controleert eerst of alle kinderen aanwezig zijn en tekent de presentielijst, want veiligheid staat voorop. Ondertussen komen de broodtrommels en de drinkbekers op tafel en zorgen we voor een gezellige sfeer. Elk kind kan in zijn of haar eigen tempo de boterhammen opeten. Na het eten is uw kind vrij om te doen waar het zin in heeft: buiten spelen, een puzzel maken of rustig een boek lezen. Zo krijgt uw kind weer energie om fris de middag te starten.

Hoe werkt het?

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor de Boterhammenbrigade door de Overeenkomst Boterhammenbrigade / Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet, te downloaden via www.boterhammenbrigade.nl. Deze stuurt u ingevuld en ondertekend naar: KOW Boterhammenbirgade (administratiekantoor), Postbus 111, 4920 AC Made, of per e-mail: murlen@murlendienstverlening.com. De overeenkomst gaat in nadat een volledig ingevuld en ondertekend formulier door het administratiekantoor is verwerkt. Na de verwerking van de gegevens door het administratiekantoor, ontvangt u zo spoedig mogelijk een inlogbrief voor iDEALnet. Na registratie in iDEALnet ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam zodat u kunt inloggen op uw eigen ouderpagina. U kunt uw kind via deze pagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. U dient uw kind uiterlijk op de dag zelf tot 10.00 uur aan- of af te melden voor de Boterhammenbrigade. U dient vooraf saldo in te kopen en zorg te dragen dat er voldoende saldo op uw overzicht staat voor de tussen-de-middag opvang. Uw actuele saldo kunt u zelf online via de ouder-/gezinspagina volgen. Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen. Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat kost het?

Voor het schooljaar 2018-2019 betaalt u € 2,60 per kind per keer. Het actuele tarief treft u op de website www.boterhammenbrigade.nl. Via uw persoonlijke ouder-/ gezinspagina kunt u aan- en afmeldingen 24 uur per dag doorgeven. Op een rijtje: • Er is geen minimumafname. • U koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in (exclusief verwerkingskosten; € 0,40 per transactie). • Alle kinderen uit het gezin kunnen gebruikmaken van het ingekochte saldo. Er is 1 gezinssaldo.

Folder Boterhammenbrigade

Algemene Voorwaarden Boterhammenbrigade