1 Created with Sketch.

 

Overblijven kan op beide locaties. Dit wordt georganiseerd door  MurLen Dienstverlening.

Op het laatste moment toch naar de Boterhammenbrigade?

Dat kan! In verband met een goede verhouding tussen de medewerkers van de Boterhammenbrigade en het aantal kinderen verzoeken wij u om uiterlijk op de dag zelf tot 10.00 uur uw kind(eren) aan- of af te melden voor de Boterhammenbrigade. Dit kunt u gemakkelijk via uw persoonlijke ouder-/gezinspagina regelen. In noodgevallen kan er nog aan- of afgemeld worden tot 12.00 uur door telefonisch contact op te nemen met het administratiekantoor: 085 – 27 34 910.

Aanmelden voor de Boterhammenbrigade?

Aanmelden is mogelijk via telefoonnummer: 085 -27 34 910 daar krijgt u alle informatie om aan te melden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u ook het contactformulier in vullen   Contactformulier

Vragen?

U kunt voor al uw vragen zeven dagen per week terrecht van 08.00 uur tot 22.00 uur. Bel met het administratiekantoor van de Boterhammenbrigade: 085 – 27 34 910, of mail murlen@murlendienstverlening.com.

De Boterhammenbrigade: eet je ook mee?

De Boterhammenbrigade van MurLen Dienstverlening zorgt voor een professionele opvang van uw kind tussen de middag op school. Omdat MurLen Dienstverleningverspreid over Walcheren diverse locaties heeft, kunnen wij altijd zorgen voor een medewerker, zelfs op het laatste moment. De vrijwilligers van de Boterhammenbrigade worden waar nodig ondersteund door pedagogisch medewerkers. We hanteren huisregels die helderheid bieden aan de kinderen. Op die manier is de Boterhammenbrigade een plaats waar elk kind kan ontspannen.

Hoe werkt de Boterhammenbrigade?

De medewerker controleert eerst of alle kinderen aanwezig zijn en tekent de presentielijst, want veiligheid staat voorop. Ondertussen komen de broodtrommels en de drinkbekers op tafel en zorgen we voor een gezellige sfeer. Elk kind kan in zijn of haar eigen tempo de boterhammen opeten. Na het eten is uw kind vrij om te doen waar het zin in heeft: buiten spelen, een puzzel maken of rustig een boek lezen. Zo krijgt uw kind weer energie om fris de middag te starten.

Hoe werkt het?

Als u aangemeld bet bij MurLen Dienstverlening. En na de verwerking van de gegevens door het administratiekantoor, ontvangt u zo spoedig mogelijk een inlogbrief voor iDEALnet. Na registratie in iDEALnet ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam zodat u kunt inloggen op uw eigen ouderpagina. U kunt uw kind via deze pagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. U dient uw kind uiterlijk op de dag zelf tot 10.00 uur aan- of af te melden voor de Boterhammenbrigade. U dient vooraf saldo in te kopen en zorg te dragen dat er voldoende saldo op uw overzicht staat voor de tussen-de-middag opvang. Uw actuele saldo kunt u zelf online via de ouder-/gezinspagina volgen. Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen. Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat kost het?

Voor het schooljaar 2019-2020 betaalt u € 2,60 per kind per keer. Het actuele tarief treft u op de website MurLen Dienstverlening Via uw persoonlijke ouder-/ gezinspagina kunt u aan- en afmeldingen 24 uur per dag doorgeven. Op een rijtje: • Er is geen minimumafname. • U koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in (exclusief verwerkingskosten; € 0,40 per transactie). • Alle kinderen uit het gezin kunnen gebruikmaken van het ingekochte saldo. Er is 1 gezinssaldo.